گسترش همکاری‌های تجاری ایران و مغولستان

در دیدار معاون صادراتی وزیر و ریاست کل سازمان توسعه تجارت ایران با معاون وزیر امور خارجه مغولستان، طرفین ظرفیت‌ها و موانع سر راه توسعه تجارت دو کشور را مورد بررسی قرار دادند

در دیدار معاون صادراتی وزیر و ریاست کل سازمان توسعه تجارت ایران با معاون وزیر امور خارجه مغولستان، طرفین ظرفیت‌ها و موانع سر راه توسعه تجارت دو کشور را مورد بررسی قرار دادند.

به گزارش اگزیم نیوز به نقل از روابط‌عمومی سازمان توسعه تجارت ایران، مجتبی خسروتاج، با تاکید بر هزینه‌های بالای حمل کالا بین دو کشور و اثر منفی آن بر بهای تمام شده کالاهای تجاری، گفت: لجستیک و حمل و نقل اصلی‌ترین عامل محدود کننده تجارت بین دو کشور بوده و یافتن راه‌های مقرون به صرفه تر برای گسترش تجارت ضروری است.

وی با اشاره به توانمندیهای صادراتی ایران و اعلام آمادگی کشورمان برای تامین عمده ترین اقلام وارداتی مغولستان افزود: لغو روادید مغولستان، کاهش عوارض گمرکی و برقراری روابط بانکی از سوی مغولستان فعالان اقتصادی ایران را برای حضور در بازار مغولستان تشویق خواهد کرد.

خسروتاج اظهار داشت: حضور رئیس جمهور مغولستان که به دعوت رئیس جمهور ایران در اجلاس آتی ACD (مجمع گفتگوی همکاری‌های آسیا) در مهر ماه سال جاری، در تهران، فرصت مناسبی برای برگزاری جلساتی بین سازمان گسترش و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران با وزارت معدن مغولستان به منظور گسترش زمینه های همکاری دو کشور، به ویژه در رابطه با واردات کک شو و سنگ آهن و نیز صادرات فولاد، آموزش مهندسین و کارشناسان مغولستان در خصوص اکتشاف و بهره برداری از معادن مغولستان و زمینه‌های تهاتر  محصولات خواهد بود.

 در ادامه باتمونخ، معاون وزیر امور خارجه مغولستان، با تاکید بر شناسایی راههای توسعه روابط تجاری دو جانبه، واقع شدن مغولستان بین دو کشور گسترده روسیه و چین را از عوامل جدی محدودیت‌زای آن کشور توصیف و رویکرد کشورش را متنوع سازی بازارها و ایجاد رابطه با شرکای تجاری جدید عنوان کرد.

وی با اشاره به اینکه اسناد پایه حمایت از سرمایه گذاری، معافیت های مالیاتی، لغو روادید و حمل و نقل برای امضای روسای جمهوری دو کشور در خلال اجلاس ACD در دستور کار قرار دارد، خواستار نشست بخش خصوصی و همکاری اتاق های بازرگانی دو کشور شد.

در پایان، معاون وزیر امور خارجه مغولستان خواستار آموزش مهندسین و تکنسینهای مغولستان در ایران، سرمایه گذاری ایران در پهنه های معدنی مغولستان و خرید محصولات نفتی از جمله قیر از ایران شد.

کد خبر 25266

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 3 + 5 =